Slip Haveglæden løs

Slip haveglæden løs

- fryd facts og fiduser

Her er bogen til alle jer, der lige har fået have, til alle jer, der lige har opdaget, at haven kan bruges til meget andet end at slå græs og klippe hæk og til alle jer, der er trætte af havepoliti med løftede pegefingre.
Hvem har egentlig bestemt, at der ikke må være tusindfryd i plænen, at der skal være bar jord mellem buskene, og at grønsager skal dyrkes på række og geled?
Nej vel? Nu slipper vi haveglæden løs og bestemmer selv, så haven bliver det frirum til nydelse og afslapning, hvor vi for en gangs skyld kan gå offline og bare være os selv. Haveglæde kan nemlig ikke købes for penge. Den skal slippes løs med fingrene i jorden og fuglefløjt i ørerne.
Bogen er fyldt med inspiration til hvordan du kommer i gang. Der er tips til havens indretning og planteanvendelse, og der er praktiske dyrkningsråd, hvad enten du er til køkkenhave, blomsterbede, krukker eller et dejligt mix af det hele. Kort sagt vild inspiration, brugbare råd og driftssikre løsninger, så du kan mixe din egen havecocktail, der matcher dine havedrømme.
Slip haveglæden løs er illustreret med lækre billeder, der viser både hvordan og hvorfor og giver et helt arsenal af ideer til, hvilke planter, du skal vælge, hvis du for eksempel drømmer om en have fyldt med dansende sommerfugle og spiselige blomster eller vil være sikker på, at der også er noget smukt at se på i vinterhalvåret, og at planterne overlever i det skyggefulde hjørne.

Smugkig i bogen