Skærehaven

Skærehaven

- trin for trin

Skærehaven trin for trin er til dig, der drømmer om at kunne plukke blomster til skønne buketter fra det tidlige forår til langt ud på efteråret lige uden for havedøren. I skærehaven er blomsterne beregnet til at blive høstet, præcis som gulerødderne i køkkenhaven, så her er der ingen grund til at spare.

Drømmen om at være selvforsynende med blomster er drivkraften for en skærehaveejer, uanset om skærehaven er lille eller stor. I skærehaven får du adgang til en mangfoldighed af blomster af den slags, man ikke bare kan købe sig til. Blomster, der gør det muligt at skabe vilde, luftige og naturlige buketter lige efter sit eget hoved.

Skærehaven trin for trin guider dig hele vejen fra planlægning og etablering af skærehaven til plantevalg og dyrkning fra frø og stikling til høst. Du får ideer til, hvordan du kommer videre med din skærehave med toårige planter, stauder og blomsterløg, og du får inspiration til sammensætning af buketter og gode råd om frøhøst, blomstertørring og meget mere.

Bogen er fyldt med lækre billeder af Lotte Bjarke og den kendte blomsterfotograf Ann Malmgren. Praktiske oversigter guider trin for trin gennem gøremål i skærehaven, og planteportrætter grupperet efter de enkelte arters særlige egenskaber giver overblik og inspiration til netop det plantevalg, der fører til drømmebuketterne.

Bogen kan nu købes som E-bog. Køb den online, hvor du plejer at handle E-bøger

Smugkig i bogen